Visites culturals

La millor manera de posar en pràctica els coneixements adquirits és veure per un mateix les restes de les civilitzacions. Per això us proposem una sèrie de sortides a museus i exposicions dins del nostre territori i també a les principals capitals europees i del món, per tal de veure in situ les millors col·leccions del món, sempre amb l'acompanyament d’un arqueòleg com a guia especialista. A més, es poden fer xerrades prèvies o posteriors a la visita per tal d'optimitzar l'aprofitament de la mateixa.

Així mateix, us proposem tot un seguit de viatges culturals de més llarg abast a diferents països bressol de grans civilitzacions, realitzats en col·laboració amb agències de viatges associades, i en el quals descobrireu de la mà de guies especialistes (arqueòlegs, antropolègs, orientalistes, etc.) els orígens de les civilitzacions més importants de la humanitat.

Algunes de les nostres propostes de visites a museus són: Museu del Louvre, British Museum, Illa dels museus de Berlin, Museu Egipci de Torí, Museu de l'Orient Bíblic de Montserrat, entre d'altres.

Algunes de les nostres propostes de sortides de llarg abast són: Egipte, Síria, Jordània, Iran, Índia, Perú, entre d'altres.

Per a més detall, consulteu els catàlegs d'activitats d'adults, infantils i juvenils i d'agències de viatges