Inici |   Coneixeu-nos   |   Novetats   |   Agenda d'activitats   |   Contacte

Esteu a Arqueonet.net > Viatges d'autor

Viatges d'autor

Presentació dels viatges de l'any 2018

Com cada any, us convidem a la presentació dels Viatges d'Autor, on els professors que dissenyen i acompanyen els viatges us presentaran els destins. Aquest any la farem el dissabte 16 de desembre de 2017 a partir de les 10h, a la seu d'Arqueonet (carrer Sepúlveda 79 de Barcelona).

 

Farem diferents presentacions durant tot el matí. Podeu veure el programa de sessions polsant aquí:

 

Accedir al programa de la jornada de presentació de viatges

 

Per assistir a la presentació prèvia cal inscriure's. Podeu fer-ho ara mateix des d'aquí:

 

Inscriure's a la presentació dels viatges 2018

 

Us hi esperem!!

 

El concepte 'Viatge d'autor' d'Arqueonet

Arqueonet es caracteritza per donar a conèixer la història i les cultures d’una forma diferent a l'habitual: amb dinamisme, rigorositat i a l’abast de tothom. I els viatges no s'escapen d'aquesta filosofia. El nostre equip de reconeguts professors especialistes dissenyen rutes originals, fora dels circuits turístics habituals, i ens acompanyen durant el viatge apropant-nos a les cultures que visitem d'una manera amena i divulgativa alhora que formativa. Així mateix comptem amb el recolzament de les millors agències col·laboradores que ens garanteixen tot un seguit d'exclusius serveis per a gaudir al màxim del viatge.

 

Convertiu el vostre viatge en quelcom més

i gaudiu d’una experiència diferent

tot coneixent els orígens de la nostra història.

 

Si voleu continuar entrant en el nostre concepte, us recomanem que doneu una ullada als programes dels viatges que hem anat fent fins ara i també als àlbums de fotos de cadascun d'ells.

 

Viatges 2014   |   Viatges 2015   |   Viatges 2016   |   Viatges 2017

 

Serveis d'autor

En general, els viatges d'autor d'Arqueonet sempre inclouen els següents serveis:

  • Selecció de les millors agències de viatges organitzadores
  • Trobada prèvia del grup que viatjarà, unes tres setmanes abans de la sortida, en la que es fa una xerrada de presentació per part del professor especialista i es resol personalment qualsevol dubte cultural o pràctic
  • Curs previ sobre la cultura que es visitarà, en funció de la programació de cursos de l'Aula Arqueonet
  • Dossier cultural en format digital en pen drive, descarregable a PC's, netbooks, tablets, smartphones, ...
  • Guiatge d'un professor especialista amb amenes xerrades in situ durant el viatge i altres sorpreses

Informació i reserves

Per més informació i reserves contacteu amb nosaltres, través de qüalsevol de les vies següents:

 

Programació 2018

Us anem avançant els programes dels viatges que ja tenim tancats. Anirem allargant la llista!!

 

Creta, l'illa del Minotaure (Setmana Santa)

L’estratègica illa de Creta ha estat, al llarg de la seva història, un pont de comerç i d’influències entre Europa i Àfrica i entre Orient i Occident. Impacta la seva llum, que fa brillar un paisatge espectacular i contínuament canviant: costes escarpades, altes serralades centrals amb grutes profundes i valls fèrtils entre muntanyes, amb cultius d’oliveres platejades, tarongers, vinya i horta (alhora, un veritable plaer gastronòmic). I, vorejant l’illa, les ciutats-ports principals, que mantenen el seu encant i conviden a passejar.

 

Professor acompanyant: Teresa Magadán

Del 24 de març al 2 d'abril de 2018

Polseu aquí per veure el programa

 

 

Israel, història i arqueologia del poble escollit

No hi ha cap país al món com Israel; en cap altre lloc de la terra hi ha tanta història acumulada, tant sentiment, tanta espiritualitat, tantes il·lusions i tantes decepcions com aquí. Des del naixement del neolític fins a la conquesta romana i des de les croades fins a les intifades, la terra d’Israel ha vist passar a tots els grans imperis de la història i cada un d’ells ha deixat la seva empremta tant en el passat com en el present.

 

Professor acompanyant: Felip Masó

Del 21 de maig al 3 de juny de 2018

Polseu aquí per veure el programa

 

Etrúria. L'enigma dels etruscos, la primera civilització d'Itàlia

Quan, a mitjans del segle XIX, es van produir les primeres troballes de l’art etrusc, aquesta civilització va fascinar fins a tal punt els seus descobridors que fou titllada d’“enigmàtica”. A més, hom tingué aleshores ben present les famoses paraules d’Heròdot segons les quals els etruscs eren emigrants d’Àsia Menor que s’havien instal·lat al Nord de la Itàlia tirrènica. Ara bé, avui dia sabem que les elegants pintures amb què van decorar els seus hipogeus funeraris, tot i la seva inqüestionable inspiració grega, foren producte local.

 

Professor acompanyant: Carles Buenacasa

Del 23 de juny a l'1 de juliol de 2018

Polseu aquí per veure el programa

 

Líban, el país dels Senyors del Mar

Les petites dimensions de l’actual país del Líban no ens han d’enganyar, ja que aquesta petita franja de la costa del Mediterrani oriental va esdevenir d’una importància capital en el desenvolupament cultural del Pròxim Orient al llarg de tota la seva història i encara ho és avui en dia, actuant com a frontissa en els conflictes inherents a aquesta part del món.

 

Professor acompanyant: Felip Masó

De l'11 al 17 d'agost de 2018

Polseu aquí per veure el programa

 

Angola. Tribus, natura i arquitectura colonial

Al bon viatger solen fascinar els llocs que desprenen un aroma i tenen un sabor nous. Angola té això; és un país gran, enorme, desconegut per la resta del món,... Cal anar ara que està en efervescència de canvi per degustar l'herència d'una brutal guerra civil, absurda i massa llarga, i del passat colonial, encara molt present entre mulats, negres i blancs torrats.

 

Professor acompanyant: Joan Riera

De l'15 al 26 d'agost de 2018

Polseu aquí per veure el programa

 

Expedició Tunu: Groenlandia, la costa est

Els Ammassalimmiut de la costa est de Groenlàndia van formar part de l'últim grup inuit que va tenir contacte amb l’«home blanc». Va passar quan l'explorador danès Gustav Holm els va localitzar en 1884. Es tracta dels últims descendents directes de les cultures àrtiques Dorset i Thule. El seu relatiu aïllament i forts vincles amb el passat han propiciat l'enorme manteniment de les seves tradicions culturals i de supervivència: fins i tot el seu dialecte és arcaic comparat amb el de la major part de la població groenlandesa. El nostre objectiu serà submergir-nos en aquesta cultura inuit única, aprendre de la seva perícia i ser testimonis de primera mà de la seva adaptació al medi.

 

Professor acompanyant: Francesc Bailón

Del 2 al 16 de setembre de 2018

Polseu aquí per veure el programa

Inici  |  Coneixeu-nos  |  Equip  |  Activitats  |  Col·laboracions  |  Enllaços  |  Contacte  |  Novetats  |  Agenda  |  Recursos

Arqueonet Cultura, S.L.N.E. | Sepúlveda 79 - 08015 Barcelona | arqueonet@arqueonet.net | 93 742 30 14 | 667 013 352